Spameri iz Srbije

Pregled primera nemoralnog i nezakonitog oglašavanja u Srbiji

Spam: inforeview.biz (Goga Tomovic, Dubravka Dukic)

Posted on | novembar 24, 2009 | No Comments

Časopis InfoReview se i dalje redovno reklamira spamom. Evo ovde još jednog primera. Sve je isto, bez nekih promena. Ovaj spam je konstantan, a utoliko gore jer se radi o ljudima koji treba da predstavljaju krem srpskog IT-a.

Return-path: <goga.tomovic@inforeview.biz>
Delivery-date: Tue, 24 Nov 2009 01:44:02 -0600
Received: from cer.yubc.net ([212.124.160.3])
by private.com with esmtps (TLSv1:AES256-SHA:256)
(Exim 4.69)
(envelope-from <goga.tomovic@inforeview.biz> )
id 1NCq48-0004zW-AX
for nn@private.com; Tue, 24 Nov 2009 01:44:02 -0600
Received: from mailserver.pomocni.co.yu (adsl-ppp-0013.yubc.net [212.124.170.13])
by cer.yubc.net (8.12.11.20060308/8.12.11) with ESMTP id nAO7hrJk026546;
Tue, 24 Nov 2009 08:43:54 +0100
Received: from goga (unknown [192.168.1.37])
by mailserver.pomocni.co.yu (Postfix) with ESMTP id 73A5D118D96;
Tue, 24 Nov 2009 08:02:08 +0100 (CET)
From: „Goga Tomovic“ <goga.tomovic@inforeview.biz>
To: <dubravka.dukic@inforeview.biz>
Subject: Novogodisnji broj Inforeview
Date: Tue, 24 Nov 2009 08:43:56 +0100

Postovani,

U pripremi je novogodisnje izdanje casopisa InfoReview u kome cemo, pre svega objaviti ovogodisnje dobitnike Diskobolosa 2009 i najaviti 40. World Economic Forum Annual Meeting in 2010 koji se odrzava u Davosu u Svajcarskoj od 27. do 31. januara 2010.godine i na kojoj ce nasu zemlju predstavljati celnici nase vlade i najuspesniji privrednici.

Prema navodima Gartner-a, na nedavno odzanoj konferenciji u Kanu, globalna ekonomija polako se vraca u normalu, ali zahteva promene kada je rec o tome sta je potrebno pokrenuti i kako voditi posao. Bice potrebna vrhunska vizija i vodjstvo da bi se uspelo u narednoj godini. Ukoliko Vi imate viziju kako ici dalje, ukoliko ste spremni za sledecu i godine koje dolaze, javite se, rado cemo o tome pisati na stranicama naseg casopisa.

Tokom ove godine za InfoReview govorili su predsednik Vlade Republike Srbije Mirko Cvetkovic, potpredsednici Bozidar Djelic i Mladjan Dinkic i ministri u Vladi Republike Srbije, Snezana Samardzic i Sasa Dragin, zatim Zozef M. Ljoveras sef Delegacije Evropske komisije u Republici Srbiji, novi sef Delegacije Evropske komisije u Beogradu Vensan Dezer, Prof. Dr H. Vejpustek, predsednik evropske Privredne komore za promet, trgovinu i industriju i mnoge druge istaknute licnosti.

InfoReview je dvojezcni (engleski+srpski) casopis za poslovne komunikacije, podržan od EEIG – European Economic Chamber of Trade, Commerce and Industry iz Brisela i SEFICT – Southeast Europe Forum ICT. Stampa se u revijalnom stilu, na 124 stranice najviseg kvaliteta. U nasoj reviji se vise od 15 godina predstavljaju uspesne kompanije, velika, mala i srednja preduzeca, a citaoci su predstavnici vlade, vlasnici ili direktori privatnih i javnih preduzeca, ambasade… Cita se i u avionima Jat-a i na aerodromu Beograd, a poznat je u mnogim poslovnim krugovima kod nas i u svetu.

Vise o časopisu, uslovima i nacinima predstavljanja, mozete saznati na web stranici inforeview.biz

Ocekujuci Vaš odgovor do 01.decembra,

Srdacan pozdrav

Dubravka Dukic
Direktor casopisa Zmaj Jovina 4
11000 Beograd, Serbia
Tel. +381 11 / 3281 727, 3282 447, 2620 374, 2632 996
Mob. +381 63 / 305 819
e-mail: dubravka.dukic@inforeview.biz

Možda će, kada primete da je njihov spam obelodanjen, odlučiti da promene svoju poslovnu politiku i počnu da se ponašaju u okviru zakona.

Be Sociable, Share!

Comments

Leave a Reply